Gelukkig uit elkaar is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Drachten.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Drachten.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Gelukkig uit elkaar uit Drachten op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Drachten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.