fwelch@welchmediation.nl is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Sint-Michielsgestel.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Sint-Michielsgestel.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij fwelch@welchmediation.nl uit Sint-Michielsgestel op de juiste plek.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Sint-Michielsgestel.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.