error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Fuse Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Delft.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Fuse Mediation uit Delft levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Delft.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Delft.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Fuse Mediation
Branche
Mediation
KVK
66758920
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators