error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Freeke & Monster is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Freeke & Monster uit Amsterdam goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Freeke & Monster
Branche
Mediation
KVK
61570435
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators