Erachter komen wat Freeke & Monster of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Freeke & Monster uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!