Frantzen Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Amstelveen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Frantzen Advocaten uit Amstelveen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Amstelveen.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de regio van Amstelveen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!