error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Frans Maas Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Harlingen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Frans Maas Mediation uit Harlingen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Harlingen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Harlingen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Frans Maas Mediation
Branche
Mediation
KVK
69120188
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-07-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators