Meer informatie over wat Frans Maas Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Harlingen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Harlingen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Frans Maas Mediation uit Harlingen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Harlingen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.