FrankfortSluis Advocaten is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie. Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Haarlem.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Haarlem.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? FrankfortSluis Advocaten uit Haarlem verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Haarlem.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.