error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Fokus. Bureau voor mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Hempens.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Fokus. Bureau voor mediation uit Hempens biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Hempens.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Hempens.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Fokus. Bureau voor mediation
Branche
Mediation
KVK
51029952
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-10-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators