Fokus. Bureau voor mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Hempens.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Hempens.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Hempens.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Fokus. Bureau voor mediation uit Hempens op de juiste plek.