Fokker Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediators in de regio van Walsoorden.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Walsoorden.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Walsoorden.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Fokker Mediation uit Walsoorden goed.