error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Fokker Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Walsoorden.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Fokker Mediation uit Walsoorden op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Walsoorden.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Walsoorden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Fokker Mediation
Branche
Mediation
KVK
66705525
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators