Ontdekken wat Floor Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in Noordwijk laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Noordwijk.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Floor Mediation uit Noordwijk verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Noordwijk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.