error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Floor Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Noordwijk laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Floor Mediation uit Noordwijk verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Noordwijk.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Noordwijk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Floor Mediation
Branche
Mediation
KVK
60338555
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators