Flevomediation is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Almere.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Almere.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Almere.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Flevomediation uit Almere op de juiste plek.