error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Fleur Rutte Mediation en Advies is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Fleur Rutte Mediation en Advies uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Fleur Rutte Mediation en Advies
  • Marco Polostraat 2043, 1057WZ, Amsterdam
  • 06-44688521
  • fleurrutte.nl
Branche
Mediation
KVK
34346024
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators