Fleur Rutte Mediation en Advies is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Fleur Rutte Mediation en Advies uit Amsterdam op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.