error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Fine Tuning Personal Finance is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Rotterdam.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Fine Tuning Personal Finance uit Rotterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Rotterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Fine Tuning Personal Finance
  • Mathenesserlaan 211, 3014HD, Rotterdam
  • 010-4504676
  • finetuning.nl
Branche
Mediation
KVK
24353100
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-09-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators