Ontdekken wat Fine Tuning Personal Finance of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Rotterdam.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Fine Tuning Personal Finance uit Rotterdam verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.