fiftyfifty mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te bekijken van bemiddelaars in Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij fiftyfifty mediation uit Amsterdam goed.