error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

fiftyfifty mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij fiftyfifty mediation uit Amsterdam goed.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

fiftyfifty mediation
Branche
Mediation
KVK
66071925
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-05-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators