Fideliz Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediators in de omgeving van Heerenveen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Heerenveen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Fideliz Mediation uit Heerenveen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Heerenveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.