Fibbe Begeleiding is een mediator die jou kan helpen bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Twello.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Twello.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Twello.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Fibbe Begeleiding uit Twello verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.