Meer informatie over wat Feijen Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediation bedrijven in Venlo laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Venlo.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Feijen Mediation uit Venlo op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Venlo.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.