error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Feijen Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Venlo.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Feijen Mediation uit Venlo verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Venlo.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Venlo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Feijen Mediation
Branche
Mediation
KVK
14106744
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators