error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Feenstra Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Apeldoorn laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Feenstra Mediation uit Apeldoorn biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Apeldoorn.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Apeldoorn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Feenstra Mediation
Branche
Mediation
KVK
08184249
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators