Weten wat Feenstra Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de regio van Apeldoorn.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Feenstra Mediation uit Apeldoorn op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Apeldoorn.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Apeldoorn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!