error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Family Mediation Centre of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Wijk aan Zee.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Family Mediation Centre uit Wijk aan Zee levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Wijk aan Zee.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Wijk aan Zee.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Family Mediation Centre
Branche
Mediation
KVK
51924374
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators