Family Mediation Centre is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict. Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Wijk aan Zee laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Family Mediation Centre uit Wijk aan Zee levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Wijk aan Zee.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Wijk aan Zee.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!