Meer informatie over wat Family Matters Rotterdam of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Family Matters Rotterdam uit Rotterdam op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Rotterdam.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!