Familie-Zaken is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Deventer laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Deventer.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Familie-Zaken uit Deventer verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Deventer.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.