Fam advocaten is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Fam advocaten uit Amsterdam goed.