error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Falk Advocatuur en Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Ysbrechtum.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Falk Advocatuur en Mediation uit Ysbrechtum goed.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Ysbrechtum.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Ysbrechtum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Falk Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
56247575
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators