Erachter komen wat Falk Advocatuur en Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Ysbrechtum.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Ysbrechtum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Ysbrechtum.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Falk Advocatuur en Mediation uit Ysbrechtum op de juiste plek.