FAIRe Advocaten & Mediators BV is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij FAIRe Advocaten & Mediators BV uit Utrecht op de juiste plek.