error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

FAIRe Advocaten & Mediators BV is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de omgeving van Utrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? FAIRe Advocaten & Mediators BV uit Utrecht verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Utrecht.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

FAIRe Advocaten & Mediators BV
Branche
Mediation
KVK
61053090
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-07-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators