Fair-Scheiden is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Zoetermeer.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Fair-Scheiden uit Zoetermeer levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Zoetermeer.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Zoetermeer.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!