Fair Familierecht Advocatuur en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Assen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Assen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Assen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Fair Familierecht Advocatuur en Mediation uit Assen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.