error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Fair Familierecht Advocatuur en Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de buurt van Assen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Fair Familierecht Advocatuur en Mediation uit Assen op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Assen.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Fair Familierecht Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
72721103
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators