FACTOR TWEE advocatuur & mediation is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de buurt van Venlo.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Venlo.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Venlo.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij FACTOR TWEE advocatuur & mediation uit Venlo goed.