error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat FACTOR TWEE advocatuur & mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Venlo laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij FACTOR TWEE advocatuur & mediation uit Venlo goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Venlo.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Venlo.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

FACTOR TWEE advocatuur & mediation
  • Deken van Oppensingel 11, 5911AA, Venlo
  • 077-352 15 52
  • factor2am.nl
Branche
Mediation
KVK
57992819
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators