error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Facily Law of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Hoofddorp.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Facily Law uit Hoofddorp biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Hoofddorp.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Hoofddorp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Facily Law
Branche
Mediation
KVK
75476045
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-07-2019
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators