Erachter komen wat Facily Law of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Hoofddorp.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Hoofddorp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Hoofddorp.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Facily Law uit Hoofddorp biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.