FaberMediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Arnhem.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Arnhem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Arnhem.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij FaberMediation uit Arnhem goed.