Everts Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in Zwolle laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Zwolle.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Everts Mediation uit Zwolle op de juiste plek.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.