Eugenia van Bon Scheidingsbegeleiding is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Huissen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Eugenia van Bon Scheidingsbegeleiding uit Huissen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Huissen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Huissen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!