error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Esther Dekker Mediatior & Coach is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Esther Dekker Mediatior & Coach uit Amsterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Esther Dekker Mediatior & Coach
Branche
Mediation
KVK
51547554
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators