Weten wat Erickson Mediation Institute of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Erickson Mediation Institute uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!