Ontdekken wat Eqinox ScheidingsWijze[n] of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Gorinchem laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Eqinox ScheidingsWijze[n] uit Gorinchem op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Gorinchem.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Gorinchem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!