error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Engler Mediation, arbeidsmediation & juridisch advies is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om passende offertes in te zien van mediators in de buurt van Haarlem laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Engler Mediation, arbeidsmediation & juridisch advies uit Haarlem verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Haarlem.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Engler Mediation, arbeidsmediation & juridisch advies
Branche
Mediation
KVK
64567184
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-11-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators