Weten wat Engler Mediation, arbeidsmediation & juridisch advies of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Haarlem.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Haarlem.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Engler Mediation, arbeidsmediation & juridisch advies uit Haarlem goed.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Haarlem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.