Weten wat E.N. Vleut Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Hillegom laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij E.N. Vleut Mediation uit Hillegom goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Hillegom.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Hillegom.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!