error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Emmens Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van Hoogeveen laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Emmens Mediation uit Hoogeveen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Hoogeveen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Hoogeveen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met partners in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Emmens Mediation
Branche
Mediation
KVK
64624536
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators