Emmens Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Hoogeveen laat je jouw details achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Hoogeveen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Hoogeveen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Emmens Mediation uit Hoogeveen goed.