Els Maane Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Haarle laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Els Maane Mediation uit Haarle verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Haarle.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Haarle.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!