error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Els Maane Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Haarle laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Els Maane Mediation uit Haarle goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Haarle.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Haarle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Els Maane Mediation
  • Schippersweg 10, 7448RT, Haarle
  • 06-20030963
  • elsmaane.nl
Branche
Mediation
KVK
51775565
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators