error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ELR-Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Oisterwijk.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij ELR-Mediation uit Oisterwijk op de juiste plek.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Oisterwijk.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Oisterwijk.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

ELR-Mediation
Branche
Mediation
KVK
51527243
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators