Meer informatie over wat Ellen Gerrese Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Leiderdorp.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Ellen Gerrese Mediation uit Leiderdorp biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Leiderdorp.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Leiderdorp.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!