Element Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Leiden laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Leiden.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Element Mediation uit Leiden op de juiste plek.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Leiden.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.