error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Eigenwaardig of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Waalre laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Eigenwaardig uit Waalre verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Waalre.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Waalre.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Eigenwaardig
Branche
Mediation
KVK
27325085
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators