error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Eerstmediation.nl is een mediation specialist die jou kan assisteren met een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Cuijk laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Eerstmediation.nl uit Cuijk verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Cuijk.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Cuijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Eerstmediation.nl
Branche
Mediation
KVK
64700976
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-12-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators