error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Eerlijk Scheiden of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Heerhugowaard laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Eerlijk Scheiden uit Heerhugowaard levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Heerhugowaard.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Heerhugowaard.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Eerlijk Scheiden
Branche
Mediation
KVK
52205045
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators