Een kwestie van B.V. is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Loosdrecht.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Loosdrecht.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Een kwestie van B.V. uit Loosdrecht verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Loosdrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.