Erachter komen wat Eemland Parket of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Amersfoort.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amersfoort.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Eemland Parket uit Amersfoort levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amersfoort.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.