error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Eemland Parket of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Amersfoort.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Eemland Parket uit Amersfoort verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amersfoort.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Amersfoort.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Eemland Parket
Branche
Mediation
KVK
31039891
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-12-1976
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators