Eef Wouters is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Soest laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Soest.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Soest.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Eef Wouters uit Soest goed.