Edith Stouthamer Mediation en Coaching is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Hilversum.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Hilversum.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Edith Stouthamer Mediation en Coaching uit Hilversum verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hilversum.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.