error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Eddy Kolk Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de omgeving van De Bult.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Eddy Kolk Mediation uit De Bult op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks De Bult.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van De Bult.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Eddy Kolk Mediation
Branche
Mediation
KVK
08215260
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators