Weten wat Eddy Kolk Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van De Bult laat jij jouw details achter in het formulier.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van De Bult.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van De Bult.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Eddy Kolk Mediation uit De Bult op de juiste plek.