error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat EBH Legal of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Honselersdijk.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Honselersdijk.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij EBH Legal uit Honselersdijk goed.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Honselersdijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

EBH Legal
  • Jupiter 4606e verdiepin, 2675LX Honselersdijk
  • 0174-351351
  • ebhlegal.nl
Branche
Mediation
KVK
67532470
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2016
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators