error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat EBH Legal of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Honselersdijk laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij EBH Legal uit Honselersdijk goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Honselersdijk.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Honselersdijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

EBH Legal
  • Jupiter 4606e verdiepin, 2675LX, Honselersdijk
  • 0174-351351
  • ebhlegal.nl
Branche
Mediation
KVK
67532470
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2016
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators